Humanitarni turnir u basketu “3 na 3” u subotu na terenima Osnovne škole “Dušan Radović” u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2021, 11:33

Humanitarni turnir u basketu “3 na 3” u subotu na terenima Osnovne škole “Dušan Radović” u Nišu

Jednodnevni turnir u basketu “3 na 3” biće održan u subotu, 11. septembra, od 9 do 15 sati, na terenima Osnovne škole “Dušan Radović” u Nišu, a sav prihod od kotizacija i donacija ići će za potrebe niške Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić”.

Basket će tradicionalno, osmi put, zaigrati timovi lokalnih firmi, a iz Mreže mladih lidera i preduzetnika JCI kažu da će mečevi biti propraćeni muzikom koju će puštati J. R. Mark i da će program biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << namenjen svim uzrastima.

Ljubitelji košarke moći će da uživaju u nadmetanjima timova lokalnih firmi, od kojih su neki na ovom turniru razvili tradicionalna rivalstva. Prošlih godina nije nedostajalo varnica, a ni dobrih poteza - navedeno je u saopštenju.

Organizatori pozivaju Nišlije da dođu i pomognu i ističu da su prethodnih godina sredstva sakupljena na ovom humanitarnom turniru išla niškim osnovnim školama “Sreten Mladenović Mika”, “Stefan Nemanja”, “Kole Rašić”, “Ivan Goran Kovačić”, “Njegoš” i ustanovi “Mara”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.