Hospitalizovan bivši reprezentativac Jugoslavije

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 11:53

Hospitalizovan bivši reprezentativac Jugoslavije

Bivši jugoslovenski košarkaški reprezentativac Nikola Plećaš nalazi se u bolnici.

Nikola Plećaš je tokom svoje bogate igračke karijere nosio dres zagrebačke Lokomotive i 1972. godine osvojili su Kup Koraća, a potom prelazi u Kvarner iz Rijeke.

Plećaš je rođen u Hrvatskoj i radi se o igraču koji je tokom karijere bio poznat i kao " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sveti Nikola", a igrao je na poziciji plejmejkera i beka šutera.

Kako prenose hrvatski mediji, među hospitalizovanim osobama u bolnici u Puli nalazi se i Nikola Plećaš, kako se navodi zbog komplikacija koje je izazvao koronavirus.

Za sada nema informacija o stanju Nikole Plećaša.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Nikola Plećaš u bolnici zbog korone

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2020

PULA - U Istri je u protekla 24 časa evidentirano 76 osoba zaraženih virusom korona, a hrvatski mediji prenose da je među hospitalizovanim u pulskoj bolnici i bivša jugoslavenska košarkaška legenda 72-godišnji Nikola Plećaš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.