Hoće li Slukas igrati u Kini?

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Slukas igrati u Kini?

Kostas Slukas putuje u Kinu, ali ima problema.

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Tanasis Skurtopulos izjavio je danas da će Kostas Slukas otputovati za Kinu i da će se priključiti treninzima nacionalnog tima pred Svetsko prvenstvo.

"Slukas će u utorak otputovati za Nandjing, u sredu uveče će biti sa nama, a u četvrtak će nam se pridružiti na treninzima. U ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ćemo znati da li će igrati, ali verujemo da će posle nekoliko treninga moći da pomogne timu. Imamo rok do 30. avgusta da objavimo konačan spisak", rekao je Skurtopulos, preneo je Košarkaški savez Grčke.

Slukas je na utakmici protiv Italije na Akropolis kupu doživeo povredu lista, pa je odlazak košarkaša Fenerbahčea na Mundobasket bio pod znakom pitanja, ali on se dobro oporavlja.

Košarkaši Grčke će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi F sa Crnom Gorom, Novim Zelandom i Brazilom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.