Hala sportova nosiće ime Ranka Žeravice

Izvor: TV Arena Sport, 09.Feb.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hala sportova nosiće ime Ranka Žeravice

Spomen ploča sa likom legendarnog trenera Ranka Žeravice biće u sredu postavljena na Hali sportova na Novom Beogradu.

Hala sportova, najstariji sportski objekat u Novom Beogradu izgrađen 1968, ubuduće će nositi ime jednog od tvoraca srpske košarke, koji je preminuo u oktobru prošle godine.

Inicijativa Košarkaškog saveza Srbije prošla je proceduru opštine Novi Beograd, pa će hala dobiti ime >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << po Žeravici, koji je upravo u njoj pravio odlične rezultate sa Partizanom.

Žeravica je sa reprezentacijom Jugoslavije bio olimpijski (1980. u Moskvi) i svetski (1970. u LJubljani) šampion, a postavio je i rekord po broju pobeda sa Crvenom zvezdom.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVANJE SPOMEN PLOČE: Hala sportova od srede nosi ime Ranka Žeravice

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

Spomen ploča sa likom legendarnog trenera Ranka Žeravice biće postavljena u sredu u 12 časova, na Hali sportova na Novom Beogradu. Hala sportova ubuduće će nositi ime jednog od tvoraca srpske košarke, koji je preminuo u oktobru prošle godine...Inicijativa Košarkaškog saveza Srbije prošla je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.