HLADAN TUŠ: Rađa je zbog OVOGA spomenuo Srbe u vezi košarke i momentalno ponizio Hrvate (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADAN TUŠ: Rađa je zbog OVOGA spomenuo Srbe u vezi košarke i momentalno ponizio Hrvate (FOTO)

Bivši reprezentativac SFRJ bez dlake na jeziku.

Košarkaška reprezentacija Hrvatske prve mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. igra protiv Holandije i Rumunije, a zapadne komšije su već više od dve decenije, od 1995. i silaska sa posotlja u Atini, bez odličija sa velikih takmičenja.

Pročitajte i:

Legendarni hrvatski košarkaš, a danas predsednik Stručnog saveta Košarkaškog saveza Hrvatske Dino Rađa pričao je za ''Večernji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << list'' o predstojećim izazovim koji čekaju hrvatsku košarku u kvalifikacijama za Mundobasket, ali i objasnio kako je i zbog čega Srbija toliko bolja i pri tom osvojila tri medalje u poslednje četiri godine.

- Kod njih su njihove legende poput Ivkovića, Obradovića, Maljkovića, a sada i Saše Đorđevića, nastavile da rade po crti te škole, dok je kod nas košarku svojevremeno preuzeo sudija, koji je od toga napravio svoj biznis. I tako je bilo 20 godina. Kod njih se drži do toga šta kažu njihove legende, a kada je moj naraštaj kod nas pokušao nešto da napravi, mi smo pometeni - surovo je iskren bio Rađa.

 Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.          

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.