GROBARI NA POTEZU, POREZ MORA DA SE PLATI: Navijači žele da pomognu, svakom donatoru sledi nagrada

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 14:04

GROBARI NA POTEZU, POREZ MORA DA SE PLATI: Navijači žele da pomognu, svakom donatoru sledi nagrada

Akcija traje od 19. aprila do 13. maja.

Košarkaški klub Partizan ulazi u sprovođenje plana za otplatu poreskog duga. Glavnica sa pripadajućim kamatama iznosi oko 7.000.000 evra, s tim da bi zakonskim otpisom 50% kamate prilikom namirenja duga, ovaj iznos bio sveden na oko 6.000.000 evra, navodi se na sajtu crno-belih.

Na inicijativu preko 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih pristalica crno-belih iz zemlje i inostranstva,  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan je pokrenuo akciju pod nazivom "Jedan Partizan imamo" za rešenje velikog finansijskog problema. Od 13. maja 2023. godine, klub ulazi u proceduru koja će dovesti do izmirenja poreskog duga.

Kako crno-beli ističu, da bi se to dogodilo, potrebno je da se u prvoj tranši ovog leta uplati što je moguće veći iznos. Na taj način, smanjiće se potencijalna davanja u narednim godinama i samim tim će budžet kluba za tekuće poslovanje biti manje opterećen.

Stabilnost kluba vodi ka uspesima. Više od 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih prijatelja kluba iniciralo akciju „JEDAN PARTIZAN IMAMO“ za rešenje problema poreskog duga!

👉🏽 https://t.co/B4VfK9fTKc#KKPartizan pic.twitter.com/akUX0lzmBa

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) April 17, 2023

Zbog toga, Partizan je prihvatio inicijativu preko 2.000 navijača, simpatizera i dobro siturianih pristalica kluba da u rešavanje ovog problema uključi sve one koji ga vole i žele da se taj problem na najefikasniji način reši. Donacijama iz zemlje i inostranstva, navijači i prijatelji kluba mogu pomoći u rešavanju poreskog duga.

Donacije će transparentno biti rangirane po vrednosti uplate, a imena 1.992 uplatioca najvećih iznosa na namenske račune KK Partizan, biće ugravirana kao žig na parketu na kojem će Klub igrati svoje domaće utakmice u sezoni 2023/24. Ime uplatioca najveće donacije će simbolično nositi broj 1992. dok će ostali biti rangirani po brojevima 1 – 1991.

Za svakog donatora koji uplati 3.000 dinara i više, klub je u znak zahvalnosti pripremio posebne majice sa potpisima igrača i trenera Obradovića. Takođe, svaki uplatilac iznosa od 3.000 dinara i više će dobiti gratis člansku kartu KK Partizan sa svim pripadajućim benefitima za kategoriju Standard.

Na taj način, Klub će se svojim dobrotvorima odužiti na originalan način. Takođe, najveći pojedinačni donator će zaslužiti i dobiti doživotno mesto u prvom redu, na počasnim mestima do parketa na kojem domaće utakmice igra KK Partizan. Ova stolica biće posebna i nosiće broj 1.992.

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18 časova.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan zvanično pokrenuo akciju - navijači pomažu u plaćanju poreskog duga

Izvor: Beta, 17.Apr.2023

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da, na inicijativu više od 2.000 ljudi, počinje sa realizacijom plana za otplatu poreskog duga i pozvao simpatizere crno-belih da se, koliko mogu, uključe i pomognu klubu."Partizan ulazi u sprovođenje plana za otplatu poreskog duga. Glavnica sa pripadajućim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.