Partizan zvanično pokrenuo akciju - navijači pomažu u plaćanju poreskog duga

Izvor: Beta, 17.Apr.2023, 14:25

Partizan zvanično pokrenuo akciju - navijači pomažu u plaćanju poreskog duga

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da, na inicijativu više od 2.000 ljudi, počinje sa realizacijom plana za otplatu poreskog duga i pozvao simpatizere crno-belih da se, koliko mogu, uključe i pomognu klubu."Partizan ulazi u sprovođenje plana za otplatu poreskog duga. Glavnica sa pripadajućim kamatama iznosi oko sedam miliona evra, s tim da bi zakonskim otpisom 50 odsto kamate prilikom namirenja duga, ovaj iznos bio sveden na oko šest miliona evra", navodi se u saopštenju Partizana.Kako su naveli iz kluba, ovaj dug je "u velikoj meri nasleđen i uvećavan za pripadajuće kamate"."Na inicijativu više od 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih prijatelja crno-belih iz zemlje i inostranstva, Partizan pokreće akciju 'Jedan Partizan imamo' za rešenje poslednjeg velikog finansijskog problema. Od 13. maja 2023. godine, klub ulazi u proceduru koja će dovesti do izmirenja poreskog duga", navodi se.Da bi se to dogodilo, kako se dodaje, potrebno je da se u prvoj tranši ovog leta uplati što je moguće veći iznos."Na taj način, smanjiće se potencijalna davanja u narednim godinama i samim tim će budžet kluba za tekuće poslovanje biti manje opterećen", naveo je Partizan.Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je rekao je ideja navijača prihvaćenja, iako su postojale određene rezerve prema ovakvom načinu ...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan pokrenuo akciju, traži pomoć navijača za plaćanje poreskog duga

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2023

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da, na inicijativu više od 2.000 ljudi, počinje sa realizacijom plana za otplatu poreskog duga i pozvao simpatizere crno-belih da se, koliko mogu, uključe i pomognu klubu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Navijači skupljaju pare da vrate dug Partizana: Krenula akcija za pomoć klubu

Izvor: Danas, 17.Apr.2023

Košarkaški klub Partizan beleži vanserijske uspehe na terenu i sprema se za najvažnije mečeve sezone u borbi za trofej.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.