Festival ženske košarke u Kisaču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 12:46

Festival ženske košarke u Kisaču

U Osnovnoj školi "Ljudovit Štur" u Kisaču juče je organizovan tromeč između mlađih selekcija ženskih košarkaških ekipa "I ti si neko", Novosadske ŽKA i Partizana.
Iako je ženska reprezentativna košarka izuzetno trofejna u 21. veku, deluje da se ne radi dovoljno na promociji tog sporta među mladim devojčicama koje bi trebalo da naslede slavne generacije. U selu Kisač nije takva situacija.
Na inicijativu trenera Olivera Pustinjaka, već godinama uspešno radi košarkaški klub "I ti si neko“ koji okuplja veliki broj mladih u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nedavno su dve igračice iz tog kluba prešle u Partizan i novosadsku žensku košarkašku akademiju. Upravo je to bio jedan od...
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.