Fenerbahče se oprostio od Bjelice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 13:37

Fenerbahče se oprostio od Bjelice (FOTO)

Zvezda profitira.

Košarkaški klub Fenerbahče se zvanično oprostio od Nemanje Bjelice nakon samo jedne godine saradnje.

One je bila prožeta povredama, pa je Srbin odigrao samo desetak utakmica u ovoj godini.

Krilni centar je u Istanbul došao kao veliko pojačanje iz Golden Stejt Voriorsa, sa kojima je osvojio NBA titulu. Potpisao je  unosan ugovor sa evroligaškim timom, ali su ga pomenuti problemi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omeli da pruži više.

Na sedam susreta u elitnom takmičenju prosečno je imao 2.7 poena i 2.1 skok.

A post shared by Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol)

Klub je objavio da je ugovor raskinut, pa je tako njegov drugi mandat u klubu okončan. Tokom prvog je osvojio titulu Evrolige i bio najkorisniji igrač tog takmičenja 2015. godine.

Očekuje se da će Bjelica uskoro biti ozvaničen u dresu Crvene zvezde, koja je sa njim već potpisala otvorenu saradnju. Fenerbahče će plaćati veći deo njegove zarade.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.