Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 13:31

Fenerbahče: Profesor Bjelica se vratio gde pripada

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica i zvanično se vratio u redove turskog Fenerbahčea, saopštio je tim iz Istanbula.
Turci su povratak Bjelice potvrdili uz video snimak na kom razni likovi iz serija i filmova izgovaraju titulu profesor, što je nadimak srpskog košarkaša, a kasnije je usledila i objava koja glasi:

"Profesor se vratio kući, gde pripada. Dobrodošao ponovo Nemanja Bjelica".
Srpski košarkaš minule >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezone osvojio je titulu šampiona NBA lige sa Golden Stejtom, a dres Fenerbahčea prethodno je nosio od 2013. do 2015. godine, kada je postao MVP Evrolige.
Prethodnih sedam godina bivši košarkaš Crvene zvezde proveo je u NBA ligi i nastupao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.