Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA CENI SRBIJU: ‘Orlovi’ se visoko kotiraju među kandidatima za zlato na Eurobasketu

Košarkaška reprezentacija Srbije prema proceni FIBA nalazi se među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje zlatne medalje na predstojećem Evropkom prvenstvu, koje se održava od 5. do 20. septembra.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Evropske kuće košarke prvi favorit je selekcija Španije, dok je odmah iza njih naša reprezentacija koja je posle odličnih partija u pripremnom periodu preskočila Francusku koja je trenutno na trećoj poziciji.
Zanimljivo je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da je na petoj poziciji selekcija Italije, a ispred “azura” su samo još Litvanci. Slede Hrvatska, Turska, Nemačka, Belgija, Finska, Slovenija…
FOTO: Printscreen/fiba.com Naša reprezentacija će na Eurobasketu igrati u grupi u Berlinu u kojoj se pored Srbije nalaze domaćin Nemačka, potom Turska, Španija, Italija i Island. Interesantno je da je čak pet timova iz naše grupe među osam prvoplasiranih favorita.
Ako već niste čuli saznajte koje igrače je selektor Đorđević izbrisao sa spiska kandidata i kako je to objasnio. Pretpostavljalo se da će izbor biti potpuno drugačiji.
The post FIBA CENI SRBIJU: ‘Orlovi’ se visoko kotiraju među kandidatima za zlato na Eurobasketu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.