Eurobasket 2015 na Blicsport.rs, svakog dana, svaki minut!

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurobasket 2015 na Blicsport.rs, svakog dana, svaki minut!

U subotu, 5. septembra, u četiri države počinje šampionat Evrope u košarci, sportu koji nam je toliko radosti doneo da nikada nećemo prestati da verujemo je "repriza" uspeha moguća, ma koliko neke prognoze tvrdile suprotno. "Igra pod obručima" biće u centru pažnje narednih 16 dana, delom zbog evro-elite, a delom i zbog naših "orlova". Baš zato, Blicsport.rs je rešio da vam pruži potpuno uživanje u čarima Eurobasketa - jer vam je pripremio čitavu posebnu sekciju našeg sajta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posvećenog ovom Evropskom prvenstvu!

Na našem "specijalu" svakodnevno vas očekuje praćenje košarkaških zbivanja sa šampionata starog kontinenta. Biće tu i naš dobro poznati blog uživo, u kome ćemo vas svakog dana, od podne do ponoći, izveštavati o svemu zanimljivom na parketu i van njega.

Očekuju vas i izveštaji sa svih utakmica, analize stručnjaka, video zapisi i foto-galerije. Ćaskaćemo zajedno sa vama o svakom momentu Eurobasketa, bilo uz vaše klasične komentare, bilo ako na Tviteru koristite i #orlovi u vašim porukama.

Ali, to nije sve.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.