Emotivni Jokić: Jedna stvar najbitnija, to ne možeš kupiti

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 15:54

Emotivni Jokić: Jedna stvar najbitnija, to ne možeš kupiti

Košarkaš Denvera Nikola Jokić stigao je u taj klub kao mladić, a sada je, osim što je uspešan košarkaš, ostvaren i kao muž i otac.

Jokić je nakon OL-star vikenda u Indijanapolisu dao je veliki intervju i to na svoj 29. rođendan, u kojem je istakao da je upravo porodica ono što ga najviše usrećuje.

"Moram reći da je to porodica i stvari koje radim van košarke, verovatno to. Čuti svoju ćerku kako se smeje kao luda, to je ono što volim. To je nešto što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne možeš kupiti. To je nešto čisto", rekao je NBA šampion.

On je rekao i da je srećan i zahvalan što mu život ide uzbrdo i na ličnom planu, te da mu je najvažnije da su mu članovi najbliže porodice zdravi.

“Moja žena, moje dete, cela moja porodica su zdravi i mislim da je to najvažnija stvar u životu, bukvalno”, kazao je Jokić u intervjuu.

Upitan o svojim rođendanskim željama, istakao je da ne voli taj dan, kao i da se ne oseća lepo jer se bliži 30.

"Uh, 29, prijatelju, misliš da je to samo broj, ali nije. Zašto nije? Ne znam. Mislim da kada napuniš 30 godina više nisi mlad, tako da se ne radujem“, rekao je on, a potom istakao da nema velike ciljeve i snove.

"Želim to da je moja porodica zdrava. Da moji konji pobede trke, neki mali uspesi. Ne treba mi ništa veliko i sjajno. Tako sam srećan s malim pobedama", zaključio je Nikola Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.