Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U20 U KOŠARCI: Kraj za Srbiju, Francuzi pregazili ‘orliće’ (VIDEO)

Mlada košarkaška reprezentacija nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina koje se održava u Grčkoj, pošto je u četvrtfinalu poražena od Francuske rezultatom 86:67.
Držala se naša selekcija tokom većeg dela meča, sve do rezultata 47:47 u završnici trećeg dela igre, kada su Francuzi napravili seriju 22-6, stigli do velikih 16 poena prednosti, što su lako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sačuvali do kraja susreta.
Najbolji u našem timu, koji će se boriti za plasman od 5 – 8. mesta, bio je Peno sa 16 poena, dok su dva košarkaša od kojih se najviše očekivalo, Simanić i Marinković, podbacili, pošto su iz igre zajedno iz 22 pokušaja samo četiri puta pogodili, pa je košarkaš Partizana završio utakmicu sa osam, dok je Simanić ubacio pet poena.
Kod Francuza najbolji je bio Okobo sa 25, a Noa je ubacio 21.
Snimak čitavog meča pogledajte ovde:

 
The post EP U20 U KOŠARCI: Kraj za Srbiju, Francuzi pregazili ‘orliće’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ORLIĆI BEZ BORBE ZA MEDALJU: Francuska zaustavila Srbiju u četvrtfinalu Evrobasketa

Izvor: Kurir, 20.Jul.2017

Muška košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva koje se igra na Kritu, pošto je u četvrtfinalu poražena od Francuske (67:86).

Nastavak na Kurir...

EP MLADIH NA KRITU: Orlići su igrali sa Francuzima u četvrtfinalu i evo šta su uradili (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017

U našem timu je najefikaniji bio Peno...Orlići su pali u četvrtfinalu Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina na Kritu. Selekcija Srbije doživela je ubedljiv poraz od reprezentacije Francuske - 86:67 (16:16, 17:16, 23:18, 30:17)...ZA SADA SVE OTVORENO: Muta Nikolić isključiv kada su u pitanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.