Duško Ivanović je odbio Budućnost!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Ivanović je odbio Budućnost!

Pominjalo se da će Ivanović preuzeti Budućnost u ranim jutarnjim satima, ali je izgleda došlo do preokreta.

Nekadašnji košarkaški trener Panatinaikosa i Barselone mogao je da postane novi trener Budućnosti da je prihvatio ponudu podgoričkog kluba, ali se to ipak nije desilo iako je većina medija prenela tu informaciju.

Da podsetimo, Igor Jovović je podneo ostavku na mesto prvog trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako se ekipa nalazila na prvom mestu na tabeli, a nekoliko trenera je dovođeno u vezu sa ovom ekipom.

Ivanović je do sada osvajao 2 puta špansku ligu sa Taukeramikom, igrao je sa tom ekipom i finale Evrolige, 4 puta je osvojio i španski kup (3 puta sa Teukeramikom, jednom sa Barselonom).

Osvojio je i Kup Koraća sa Limožom, tri puta je osvajao i švajcarski šampionat sa Friburgom, a sa reprezentacijom BiH je uspeo da se plasira na EP.

Prošle sezone je predvodio Panatinaikos, osvojio je grčki kup.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Duško Ivanović ne preuzima Budućnost

Izvor: Beta, 27.Nov.2015

Crnogorski trener Duško Ivanović neće preuzeti Košarkaški klub Budućnost, iako se danas u javnosti pojavila informacija da je postigao dogovor sa upravom kluba.Brojni mediji preneli su danas informaciju da će Ivanović preuzeti Budućnost, međutim, 58-godišnji trener odbio je ponudu podgoričkog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.