Duda Ivković: Neću ući u pokret Saše Jankovića

Izvor: Blic, 04.Maj.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda Ivković: Neću ući u pokret Saše Jankovića

Slavni košarkaški trener Dušan Duda Ivković izjavio je da neće ući u politički pokret koji osniva drugoplasirani na predsedničkim izborima Saša Janković, a koga je podržao u kampanji.

- Neko kaže da sam imao politički angažman. Nisam siguran da li sam se politički angažovao. Ja sam samo podržao Sašu jankovića. Ovih dana sam mu rekao kao velikom prijatelju, da mi ne zameri, ali da me ne planira za upravna teča njegove organizacije. Ništa zvanično. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mi ćemo, naravno, da ostanemo prijatelji - rekao je Ivković u intervjuu za najnoviji "Nedeljnik".

Kako je naveo, Jankovića je podržao jer je pratio njegov rad kao zaštitnika građana i smatrao je da je bio najbolji kandidat za predsednika Srbije.

- Da je, recimo, Saša Janković osvojio par procenata glasova, ja bih se sada vama izvinio i rekao: "Ljudi, prevario sam se." Dešava se, prevari se čovek. Ali, on je dokazao da ima ogroman kapital opozicione Srbije. Nisam pogrešio - kazao je Ivković i naveo da ne zna kako će to dalje da se razvija, niti će u tome da učestvuje.

Odgovarajući na pitanje o košarkašima koji su podržali SNS na izborima, Ivković je rekao da se vlast ponaša tako da je podelila društvo na dva dela.

- Tu su podobni i nepodobni. U doba komunizma nepodobni ljudi nisu mogli da dobiju neka ključna mesta, tako je i sada - naveo je on.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.