Drugi uzastopni poraz KK Dunav, u narednom kolu još jedan derbi

Izvor: 025info.rs, 19.Feb.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi uzastopni poraz KK Dunav, u narednom kolu još jedan derbi

Košarkaški klub Dunav poražen je u 16. kolu Druge muške regionalne lige - grupa Sever na gostovanju u Novom Sadu od ekipe Budućnosti rezultatom 77:69 (28:14, 15:20, 12:15, 22:20).

Apatinci su očajno otvorili susret sa rovitima Šuputom i Žakulom koji su prvu četvrtinu presedeli na klupi. U nastavku bolja igra gostujućeg tima, polako su apatinski košarkaši stizali >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << razliku da bi na dva minuta do kraja došli na -1.

(Tabela preuzeta sa sajta Košarkaškog saveza Vojvodine)

Gosti su i tada, kao uostalom i u toku celog meča pogađali i iz nemogućih pozicija i zasluženo slavili. Pored lošeg starta meča porazu je kumovao i veliki broj promašaja iz čistih pozicija za šut, što je domaćih znalački iskoristio.

U narednom 17. kolu Druge muške regionalne lige - grupa Sever, Apatinci u subotu na domaćem parketu dočekuju Slobodu iz Novog Sada. Meč dve prvoplasirane ekipe na tabeli svakako će biti poslastica za ljubitelje loptanja pod obručima u našem gradu.

Košarkaškim vestima dodajemo i to da će sekcija košarke u kolicima KK Dunav u subotu 21. februara organizovati turnir humanog karaktera na kome će pored domaćina učestvovati KK Singidunum i šampion Republike Srpske KK Bijeljina. Biće odigrane tri utakmice po sistemu svako sa svakim, a turnir počinje u 9 sati.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.