Dorsi: Želimo medalju

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 23:42

Dorsi: Želimo medalju

Košarkaški reprezentativac Grčke Tajler Dorsi, izjavio je da na Svetskom prvenstvu želi da osvoji medalju sa nacionalnom selekcijom, prenosi SDNA.

Na Eurobasketu prošle godine Grčku je u četvrtfinalu zaustavila Nemačke, a tokom turnira najbolji pojedinci u grčkoj selekciji bili su Tajler Dorsi i Janis Adetokumbo.

"Jasno, želimo medalju. Imamo ogroman talenat. Naredna dva leta su veoma bitna. Pred nama su važne utakmice i veliki turniri. Dok god mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telo bude zdravo, biću tu", istakao je Dorsi.

Osvrnuo se bek Fenerbahčea na svoj dolazak u redove turske ekipe.



"Trener je bio glavni razlog zbog kojeg sam došao u Fenerbahče. Radio sam sa njim preko leta. Pre nego što sam došao u Istanbul smo razgovarali o tome šta želi. Shvatio sam da razmišlja o mojoj budućnosti u Turskoj, a gde god sam bio, uvek sam želeo da znam šta trener misli o meni. Bila je to odlična prilika da dođem u Fenerbahče, pre leta. Imamo priliku da se plasiramo na Fajnal for ili da osvojimo šampionat. To je uvek bio moj cilj. Video sam priliku i sada sam ovde. Uzbuđen sam"
, zaključio je Dorsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Grčka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.