Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021, 21:10

Dnevnik u 19 (28.9.2021)

Najveći broj zaraženih u Srbiji od početka pandemije - 8.467. I dalje bez odluke o kovid propusnicama. Deveti dan napetosti na severu Kosova. Sutra Vučić sa Fon der Lajen u Beogradu, i sastanak pregovarača u Briselu. Amerika spremna da uzme veću ulogu, poručuju iz Stejt departmenta. I dalje bez odgovora nadležnih ko je kriv za poslednji požar na deponiji u Vinči. Televizija N1 dobila snimak razgovora komandira policije u Lajkovcu i advokata, koji tvrde da policija proverava ko od advokata planira da dođe na protest u Beogradu. Svetislav Pešić ponovo na mestu selektora košarkaške reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NAZIRE LI SE IZLAZ IZ KOSOVSKOG ĆORSOKAKA? Danas je "Dan D": Fon den Lajen u Prištini i Beogradu, delegacije u Briselu. Traži se kompromis, da NIKO NE IZGUBI!

Izvor: Blic, 29.Sep.2021, 11:42

Može li se nači izlaz iz ćorsokaka, u koji su odnosi Beograda i Prištine upali nakon kosovskog uvođenja reciprociteta oko registarskih tablica, trebalo bi da bude poznato danas. Visoka zvaničnica EU Ursula fon der Lajen stiže u Beograd, predstavnici dveju strana putuju u Brisel na sastanak, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.