Đorđević skratio spisak, bez Nedovića i Kalinića na SP!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević skratio spisak, bez Nedovića i Kalinića na SP!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je spisak za Svetsko prvenstvo u Kini na 18 imena, među kojima nisu Nemanja Nedović i Nikola Kalinić.

Na spisku su: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić.

Reprezentacija Srbije okupiće se 18. jula u Beogradu, a tri dana kasnije ide na bazične pripreme na Kopaonik gde će ostati do 4. avgusta i utakmice protiv Borca u Čačku.

Planirane su još provere protiv Finske u Zrenjaninu 7. avgusta, tri dana kasnije protiv Litvanije u Štark areni, a 12. avgusta protiv istog rivala u Kaunasu.

Srbija će učestvovati i na Akropolis kupu u Atini od 16. do 18. avgusta, a dva dana kasnije ide u Kinu, gde će pre turnira imati provere protiv Italije, Novog Zelanda i Francuske.

Srpski košarkaši na Svetskom prvenstvu u Kini, koje se igra od 31. avgusta do 15. septembra, igraju u D grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.