Đorđević i Udovičić na sajmu sporta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i Udovičić na sajmu sporta

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetili su danas štand Košarkaškog saveza Srbije na Sajmu sporta i poručili da je važno bavljenje sportom, naročito dece.

Sportska strana Srbije je nešto najlepše što naša zemlja ima. Veliko je zadovoljstvo videti svu ovu decu koja se bave sportom, svi smo svesni da je u njima budućnost našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sporta“, rekao je Aleksandar Đorđević i zahvalio svima koji se trude da podstaknu i promovišu sve pozitivno što sport nosi.

Udovičić je zahvalio Đorđeviću što je svoj sportski ugled stavio u funkciju promovisanja važnosti bavljenja sportom.

Drago mi je kada vidim da se deca i mladi poistovećuju sa jednim sportistom, sa trenerom, sa sportom... To je poruka koju šaljemo sa sajma sporta – da je bavljenje sportom od najveće važnosti za zdrav i normalan razvoj“, izjavio je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Udovičić i Sale Đorđević pozvali decu da se bave sportom

Izvor: Blic, 28.Nov.2014

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević bio je gost ministra omladine i sporta Vanje Udovičića na Sajmu sporta. Udovičić i Đorđević zajedno su posetili štand Košarkaškog saveza Srbije i poslali poruku o važnosti bavljenja sportom, naročito za decu..."Sportska strana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.