Đorđević: Skraćivanje spiska će biti noćna mora

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Jul.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Skraćivanje spiska će biti noćna mora

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević se sa igračima sa šireg spiska sprema za predstojeći Mundobasket na Kopaoniku, a najteže mu pada što će pojedinci morati da napuste tabor reprezentacije zbog skraćivanja spiska na 12 imena. "Poslije prvih pet dana rada, zadovoljan sam odnosom i entuzijazmom na treningu od prvog dana, ovo je početak i baza svega što će uslijediti, uz sjajan odnos prema radu >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << bićemo jači i bolji. Najteže mi pada to što ću skratiti spisak, volio bih da mogu kao Španci da uradim, odmah da pozovem samo 12 igrača. Izbor pada na moja pleća, ali to je posao selektora, biće mi noćna mora sastavljanje konačnog spiska", rekao je Đorđević uz obrazloženje zašto je Kopaonik izabran za početak priprema. "Ljudi su preljubazni, hrana izvrsna, kuvar je apsolutna zvijezda hotela, dosta je destinacija, ali ovo je Srbija, naše mjesto, naša planina. Odlično je za rad, ja ništa više ne bih tražio, a ni igrači. Možda ima i boljeg, ali nama više od ovog ne treba sada" poručio je selektor. Šefu stručnog štaba "orlova" igrači su olakšali posao ponašanjem na treninzima, ali i u trenucima odmora. "Ne razlikuju se mnogo od moje generacije, možda su im interesovanja drugačija, ali se druže intenzivno, prave lijepu atmosferu sami i to se prenosi na trening. Sjajni su momci, imaju veliku želju i iskren odnos koji se zasniva na profesionalnosti, a rezultat će biti igra koju ćete vi ocijeniti. Moram da pohvalim i sve u stručnom štabu, svako ima veliku ulogu", rekao je Đorđević. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Odličan odnos igrača

Izvor: B92, 20.Jul.2014

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je izuzetno zadovoljan odnosom svojih izabranika na pripremama za Svetsko prvenstvo...Reprezentacija Srbije trenutno se nalazi na Kopaoniku, gde sprovodi bazični deo priprema do 26. jula, a u nedelju je tamo bio dan posvećen medijima...„Izuzetno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.