Đorđević: Pripremamo se za Italiju, znamo šta nam je činiti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Pripremamo se za Italiju, znamo šta nam je činiti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je zadovoljan pristupom svoje ekipe posle ubedljive pobede protiv selekcije Filipinima u drugom meču na Svetskom prvenstvu u Kini.

Srbija je slavila sa 126:67, obezbedivši drugu fazu na Mundobasketu, a u sredu protiv Italije igraće meč koji će odlučiti ko će završiti na prvom mestu grupe D.

"Dobar pristup, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ozbiljan koliko je moguće. To je najvažnije. Što smo tražili od igrača, odradili su to. Znamo da je treća ključna utakmica, pripremamo se za tu bitku poslednjih dana. Znamo šta nam je činiti, svi su u fizičkoj dobroj spremi, čak i Bjelica. To je dobar znak za nas", rekao je Đorđević posle meča.

Centar srpskog tima Boban Marjanović rekao je da tim uživa u svakom trenutku.

"Napredujemo iz večeri u veče. Poštujemo svakog rivala, znamo da nema opuštanja. Ali igramo dobro i uživamo u ovom trenutku", istakao je Marjanović.

Susret između Srbije i Italije igra se u sredu od 13.30.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđević pred Italiju: Znamo gde treba da ih gađamo

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2019, 13:56

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da njegova ekipa zna gde treba "da gađa" selekciju Italije u predstojećem meču na Svetskom prvenstvu u Kini..."Spremamo se za Italiju, najvažniju utakmicu u ovom trenutku, najvažniju u našim karijerama. Sve je jasno....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.