SELEKTOR ĐORĐEVIĆ BESAN NA FILIPINCA KOJI JE ŽESTOKO STARTOVAO NA GUDURIĆA: I ja tražim da se igra jako i muški, ali fer! Ne volim prljave poteze!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ BESAN NA FILIPINCA KOJI JE ŽESTOKO STARTOVAO NA GUDURIĆA: I ja tražim da se igra jako i muški, ali fer! Ne volim prljave poteze!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević rekao je da je njegova ekipa u današnjem meču protiv Filipina imala dobar pristup, "ozbiljan koliko je mogao da bude".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Kakva je korist nama od ovakvih mečeva? VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa u meču protiv Filipina imala dobar pristup...Srbija je u drugom kolu grupne faze deklasirala Filipine rezultatom 126:67...Đorđević je pohvalio "dobar pristup" svojih izabranika..."Imali smo dobar pristup,...

Nastavak na B92...

Đorđević: Ozbiljno koliko je moglo, biće sjajan meč protiv Italije

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa u današnjem meču protiv Filipina imala dobar pristup, "ozbiljan koliko je mogao da bude". Članak Đorđević: Ozbiljno koliko je moglo, biće sjajan meč protiv Italije se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.