Divac doveo Kokoškova u Sakramento

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac doveo Kokoškova u Sakramento

Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov pridružio se stručnom štabu Sakramenta, prenosi ESPN Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov pridružio se stručnom štabu Sakramenta, prenosi ESPN.Kokoškov je prihvatio poziv generalnog menadžera Kingsa Vlada Divca, samo dva meseca od otkaza u Finiksu.Na klupi Sansa zadržao se jednu sezonu kao prvi ikada rođeni Evropljanin na mestu trenera nekog NBA tima, ali je završio sa lošim skorom 18-63.On je pomoćni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << trener već bio u Los Anđeles Klipersima, Detroitu, Finiksu, Klivlendu, Orlandu, Juti, a sada će asistirati Luku Voltonu u Kingsima.Najveći uspeh u karijeri napravio je sa reprezentacijom Slovenijem osvajanjem titule prvaka Evrope 2017. godine u Istanbulu i to pobedom nad Srbijom u finalu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Potvrda - novi Srbin u Sakramentu, tu je i velika zvezda iz ere Divca i Stojakovića!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2019

Nema više dileme...Jutros smo vam pisali da je Igor Kokoškov na pragu da postane novi član stručnog štaba Sakramento Kingsa, a sada je to i zvanično...Sakramento Kingsi su se oglasili na svojim zvaničnim kanalima, sjajni trener koji je prethodne sezone radio u Finiksu kao glavni strateg je novi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.