Darko Miličić ponovo igra košarku!

Izvor: RTS, 07.Okt.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Miličić ponovo igra košarku!

Nekadašnji drugi pik na NBA draftu Darko Miličić je posle više od šest godina odigrao košarkaški meč u dresu novosadskog amaterskog tima "I came to play".
Meč Darkovog tima i ekipe Futoga odigran je u novosadskom "Spensu", a konačan rezultat bio 78:50 u korist Miličićevog tima.

Šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA sa Detroitom iz 2004. godine nosio dres sa brojem 14. 
Nije poznato kakakv je statistički učinak imao Miličić na svom povratku, ali se moglo primetiti da je uživao na terenu sa prijateljima, uz osmeh.
Pored Miličića u timu "I came to play" nastupaju i nekadašnji centar Zvezde i Partizana Jovo Stanojević, bivši reprezentativac Branko Cetković, te Dragan Ćeranić i Mihajlo Delić.
Kako je Miličić nedavno poručio, cilj je da se uživa u košarci i da se pruži podrška mladima, a iznad svega je druženje, što je potvrđeno odlaskom u kafanu posle meča. 

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miličić ponovo igra košarku! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019

Posle sedam godina, Darko Miličić je ponovo zaigrao takmičarsku košarku! Nekada drugi pik na draftu i jedini Srbin sa NBA šampionskim prstenom pojavio se na terenu kao član ekipe “I came to play” koja se takmiči u Drugoj regionalnoj ligi.. Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.