Danilović razgovara sa kandidatima za selektora, ali ne otkriva njihova imena

Izvor: RTS, 04.Nov.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović razgovara sa kandidatima za selektora, ali ne otkriva njihova imena

Predsednik srpske košarkaške federacije (KSS) Predrag Danilović poručio je da postoje pomaci u potrazi na novim selektorom muške košarkaške reprezentacije Srbije, ali da ne želi da otkriva imena kandidata.
On je na konferenciji za medije, na kojoj je obelodanio i  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kandidaturu Srbije za organizaciju predolimpijskih kvalifikacionih turnira, govorio i nasledniku Aleksandra Đorđevića.

"Imam imena, bilo je pomaka. Razgovori su u toku. Međutim, zbog osetljivosti teme i da ne bismo spekulisali, pošto smo svi treneri u Srbiji i svi najbolje sve znamo... Biće javljeno onog momenta kada se to definitivno bude iskristalisalo. Bilo bi neozbiljno da bilo šta pričamo pre toga", rekao je Danilović u obraćanju javnosti u "Kući košarke".
Podsetimo, Srbija je ostala bez selektora u septembru, kada je posle utakmice sa Češkom u Pekingu Aleksandar Đorđević saopštio da odlazi sa klupe nacionalnog tima, posle više od pet godina u kojima je bio lokomotiva državnog tima.
Od tada kao kandidati za njegovog naslednika slove Saša Obradović i Igor Kokoškov.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.