DV: Termin nije u interesu košarke

Izvor: B92, 16.Maj.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Termin nije u interesu košarke

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da se njegova ekipa za derbi sa Crvenom zvezdom, prvi ove sezone u Superligi, sprema kao i za svaki drug meč.

Vujošević je, takođe pred duel sedmog kola, koji će odlučiti koji tim će ostati na čelu tabele, potvrdio da Aleksandar Pavlović neće igrati zbog povrede.

“Očekujem da Pavlović bude u timu sledeće nedelje, znači za dve utakmice. Mačvan će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati, imao je banalnu povredu i nije bila potrebna veća terapija”, rekao je Vujošević.

I Partizan i Crvena zvezda su u dosadašnjem toku Superlige ostvarili po šest pobeda, a prvi njihov duel u Superligi igra se u nedelju od 21 čas u hali “Pionir”.

Imamo i svoje standardne probleme, ali sad neću o njima, da se ne ponavljam. Spremamo se maksimalno, od igrača očekujem borbu i da posle meča niko u svlačionici ne kaže, jao što nisam to uradio. Ako bude tako - biću zadovoljan”, istakao je Vujošević, “Zna se kako igra Zvezda, jako, čvrsto, u odbrani na granici prljavog. Imaju dominantnog Marjanovića, oko njega se sve vrti. Cela ekipa ima kvalitet i ozbiljna je pretnja”.

Vujošević je prokomentarisao i činjenicu da se derbi poklapa sa finalnom utakmicom Evrolige između Reala i Olimpijakosa.

Svim ljubiteljima košarke to smeta, znam da je u pitanju konkurentnost među televizijama, ali bez obzira sve, taj termin nije u interesu košarke. Moralo je da se nađe rešenje kako bi ljubitelji košarke pratili oba događaja”, zaključio je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.