Vujošević pred duel sa Zvezdom: Termin derbija nije u interesu košarke!

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević pred duel sa Zvezdom: Termin derbija nije u interesu košarke!

Trener košarkaša Partizana NIS-a Duško Vujošević rekao je da se ekipa za derbi sa Crvenom zvezdom Telekom, prvi ove sezone u domaćoj Superligi, sprema kao i za svaki drug meč i potvrdio da Saša Pavlović zbog povrede neće igrati.

"Očekujem da Pavlović bude u timu sledeće nedelje, znači za dve utakmice. Mačvan će igrati, imao je banalnu povredu i nije bila potrebna veća terapija. Imamo i svoje standardne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << probleme, ali sad neću o njima da se ne ponavljam. Spremamo se maksimalno, od igrača očekujem borbu i da posle meča niko u svlačionici ne kaže, jao što nisam to uradio. Ako bude tako - biću zadovoljan", izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Ipak, prema njegovim rečima derbi, duel dva neporažena tema, u pripremi se ni po čemu ne razlikuje od drugih utakmica.

"Zna se kako igra Zvezda, jako, čvrsto, u odbrani na granici prljavog. Imaju dominantnog Marjanovića, oko njega se sve vrti. Cela ekipa ima kvalitet i ozbiljna je pretnja", konstatovao je trener crno-belih.

On je prokomentarisao i činjenicu da se derbi "poklapa" sa finalnom utakmicom Evrolige između Reala i Olimpijakosa.

"Svim ljubiteljima košarke to smeta, znam da je u pitanju konkurentnost među televizijama, ali bez obzira na sve, taj termin nije u interesu košarke. Moralo je da se nađe rešenje kako bi ljubitelji košarke pratili oba događaja", zaključio je Vujošević.

Derbi sedmog kola KLS između Crvene zvezde igra se u nedelju od 21 sat u dvorani Pionir.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.