DENVER SAVLADAO SAN ANTONIO: Jokićev čas košarke Vembanjami

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 10:09

DENVER SAVLADAO SAN ANTONIO: Jokićev čas košarke Vembanjami

Srpski centar odigrao koliko je potrebno za novi trijumf.
Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem savladali su prethodne noći San Antonio Sparse u meču koji je igran u Ostinu 117:106. Bio je to direktan okršak Jokića i Viktora Vembanjame, a kao pobednik je izasšao srpski centar.
Denver je odlično upšao u meč i imao 19 poena prednosti  posle prve četvrtine, ali su onda počele oscilacije tima iz Kolorada što su Teksašani iskoristili i malo po malo smanjivali razliku da bi u jednom trenutnku prišli na samo četiri poena zaostatka. Ipka, tada je na scenu stupio Džamal Marej i Denver je uspeo da se odbrani  istigne do trijumfa.
Nikol Jokić je meč završio sa 31 poenom uz pogođenih 13...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.