DALAS POVEO PROTIV LEJKERSA, STOJAKOVIĆ ODLIČAN

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALAS POVEO PROTIV LEJKERSA, STOJAKOVIĆ ODLIČAN

NJUJORK - U prvoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Dalas Maveriks je jutros u Los Anđelesu savladao Lejkerse sa 96:94 i poveo sa 1:0 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.

Najzaslužniji za pobedu Teksašana bio je nemački as Dirk Novicki koji je uz 28 poena imao i 14 skokova. Drugi strelac Dalasa bio je Džejson Teri sa 15, dok je srpski internacionalac Predrag Stojaković ubacio deset koševa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

U redovima poraženih Lejkersa istakao se Kobi Brajant koji je sa 36 poena bio najefikasniji akter susreta.

Pobedu na gostujućem terenu jutros je ostvarila i Atlanta koja je u Čikagu bila bolja od domaćina - 103:95.

Za ovaj brejk i vođstvo od 1:0 u seriji, najzaslužniji je bio Džoe Džonson sa 34 poena. Dobru partiju u redovima Atlante pružio je i Džamal Kroford sa 22 koša, dok je najbolji pojedinac među "bikovima" bio Derik Rouz sa 24 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.