Boston suspendovao trenera Udoku na celu sezonu

Izvor: Beta, 23.Sep.2022, 10:12

Boston suspendovao trenera Udoku na celu sezonu

Košarkaški klub Boston suspendovao je trenera Imea Udoku na celu predstojeću sezonu u NBA ligi zbog neprikladnog odnosa sa članicom te organizacije.Boston je naveo da je trener prekršio klupski pravilnik, ali i da će na vreme biti doneta odluka o nastavku ili prekidu saradnje po isteku suspenzije."Odluka o njegovoj budućnosti posle ove sezone biće doneta kasnije", navodi se u saopštenju Seltiksa.Pomoćni trener Džo Mazula biće privremeni trener Bostona.Šampioni Istočne konferencije će u ponedeljak imati sastanak sa medijima, a u utorak počinju pripreme za novu sezonu.Udoka je prošle sezone imao uspešnu prvu sezonu kao trener Seltiksa, pošto je ekipa regularni deo završila sa 51 pobedom i 31 porazom. Boston je do velikog finala pobedio Bruklin, Milvoki i Majami, a u borbi za trofej u šest utakmica izgubio je od Golden Stejta.Udoka se izvinio igračima, navijačima, celoj organizaciji i porodici jer ih je izneverio i doveo u tešku situaciju. On je prihvatio kaznu i rekao da iz poštovanja prema uključenima u celu situaciju, neće više davati izjave.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Trener Boston seltiksa suspendovan zbog intimne veze

Izvor: RTS, 23.Sep.2022

Boston seltiksi suspendovali su trenera Ime Udoka na godinu dana, zbog intimne veze sa jednom od zaposlenih u tom klubu. . Intimnom vezom sa jednom od zaposlenih, Udoka je prekršio kodeks ponašanja i pravnilnik kluba...Čelnici Boston seltiksa ostavili su otvorenu mogućnost...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.