Bodi umesto Kapičića?

Izvor: Kurir, 06.Dec.2009, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodi umesto Kapičića?

Potresi definitivno drmaju Košarkaški savez Srbije! Posle odlaska generalnog sekretara Predraga Bojića, sve više se spominje da je red došao i na prvog čoveka KSS Dragana Kapičića. Njega bi trebalo da zameni proslavljeni igrač Dejan Bodiroga, saznaje Kurir.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Bodiroga menja Kapičića?

Izvor: Press, 06.Dec.2009

Posle smene Predraga Bojića sa mesta genseka KSS zbog sukoba sa Dudom Ivkovićem, sigurno odlazi i predsednik Dragan Kapičić. Bodiroga glavni kandidat za njegovog naslednika. .Proslavljeni košarkaš Srbije Dejan Bodiroga najozbiljniji je kandidat za mesto predsednika Košarkaškog...

Nastavak na Press...

Smena izvesna Kapičić odlazi, Bodiroga dolazi

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2009

Proslavljeni srpski košarkaš, Dejan Bodiroga najozbiljniji je kandidat za mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije, prenosi Press. Odlazak prvog čoveka Saveza, Dragana Kapičića je gotova stvar i moguće je da se to dogodi već na narednoj sednici UO KSS.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.