Blažič: Emocije ostavljam po strani

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažič: Emocije ostavljam po strani

Jaka Blažič sa Crvenom zvezdom u nedelju gostuje u Ljubljani, gde je stekao košarkaško ime pre dolaska među crveno-bele. Emocije ovog puta ostavljam po strani, jer želim da sa Zvezdom nastavim pobednički niz u Jadranskoj ligi, rekao slovenački reprezentativac.

Повезане вести 1 Blažič: Emocije ostavljam po strani

2 Dejan Musli u Megi

3 Cibona i Zadar: Ne napuštamo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jadransku ligu

4 Mega i Budućnost prema očekivanjima

5 Pobeda Partizana u Novom Mestu, Mačvan briljirao

6 Zvezda nastavila seriju, pala Cibona

7 "Krka je dobra, ali mi hoćemo pobedu"

8 Rimac: Idemo u goste najboljoj ekipi

9 Vujošević: Teško je, ali izborićemo plej-of

10 Metalac pobedio podgoričku Budućnost

Košarka 1 Blažič: Emocije ostavljam po strani

2 Vujošević: Tepićev izostanak je veliki deficit

3 Kalinićevo kucanje među Top 10 poteza

4 Novi trijumf Golden stejta

5 Godina previranja i nade u bolje sutra

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič rekao je da će bez emocija odigrati protiv bivšeg kluba Olimpije iz Ljubljane, jer mu je najbitnije da crveno-beli nastave pobednički niz u Jadranskoj ligi.

"Drago mi je što ću ponovo biti u prilici da igram u Ljubljani. Međutim, emocije ovog puta ostavljam po strani, jer želim da sa Zvezdom nastavim pobednički niz u Jadranskoj ligi. Potrudiću se da pružim što bolju partiju i pomognem mom timu da zabeleži još jedan trijumf", rekao je za klupski sajt Blažič, koji je pre Zvezde dve sezone nosio dres Olimpije.

Izabranici trenera Dejana Radonjića neće imati mnogo vremena da se spreme za gostovanje u Sloveniji, pošto su u petak poraženi na startu Top 16 faze Evrolige od slavnog Reala (79:72).

"Najveći problem predstavlja manjak vremena između dve utakmice. Bitno je da malo 'ohladimo glavu' i da se fizički oporavimo. Oni imaju ambicije da se plasiraju plej-of regionanog takmičenja i zato će se sigurno makismalno potruditi da iskoriste naš umor, ali i prednost domaćeg terena. Moramo što bolje da se pripremimo i da ostvarimo trijumf", zaključio je Blažič.

Utakmica Olimpija - Crvena zvezda igra se u nedelju od 19 sati u dvorani Stožice u Ljubljani.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.