Bjelica: Nadamo se da će se ovo prvenstvo završiti lepše nego u Turskoj!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Nadamo se da će se ovo prvenstvo završiti lepše nego u Turskoj!

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ MADRIDA)

Sedma utakmica na najvećem turniru i sedma sjajna partija Nemanje Bjelice! Uvek tih, miran i povučen, ali uvek među najboljima! Njegovih osam poena, isto toliko skokova i pet asistencija dali su povoljan vetar u leđa Orlovima, koji su iznenadili ceo košarkaški svet i plasirali se u polufinale Mundobasketa!

"Čestitam svima na neverovatnoj pobedi. Ovaj rezultat sigurno nije realan. Jesmo ih nadigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali 30 razlike protiv njih je neverovatno. Jednostavno je utakmica otišla u tom smeru", rekao je Bjelica posle meča, a zatim ishvalio kompletan tim:

"Stvarno se borimo i prava smo ekipa. Imamo dobre igrače, čak i novajlije igraju sjajno... Ali ne bi trebalo da se stvara euforija jer jos uvek ništa nije urađeno. Treba da vidimo koga ćemo imati u polufinalu, a nadam se da ce se ovog puta završiti lepše nego 2010. u Turskoj".

Za kraj, usledila je konstatacija novinara da smo prošle godine, u četvrtfinalu Evrobasketa izgubili sa 30 razlike od Španije, a sada dobili Brazil sa 28.

"Pa, moramo i mi malo napredujemo, a-ha-ha", zaključio je Bjelica.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.