Svemoćni Teo: Ovo je bila naša utakmica!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svemoćni Teo: Ovo je bila naša utakmica!

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Njegovih 16 poena u prvom poluvremenu vodili su Orlove do prednosti koja je obećavala mnogo, a četiri vezana pogođena bacanja u trenutku kada su Spliter i Markinjos zaradili po tehničku doneo je potpuni slom Brazila. Miloš Teodosić pružio je još jednu majstorsku partiju, koja je Srbiji donela polufinale!

"Ovo je bila jedna od naših utakmica, jer smo odigrali neverovatno, kao tim i ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogao da izdvojim nijednog pojedinca. Nisam gledao statistiku, ali je Bjelica uhvatio mnogo lopti, Stefan (Marković) je igrao dobro odbranu, Bogdan, Krle, da ne nabrajam sve... Ali svi su bili fenomenalni i pokazali smo da igramo odličnu timsku košarku", rekao je Teodosić po završetku meča, a zatim dao komentar odlične igre u drugom poluvremenu:

"Kroz celo prvenstvo igramo dobro drugo poluvreme. Trebalo nam je to prvo poluvreme da mi shvatimo da možemo da ih pobedimo, jer je Brazil ipak jedna ozbiljna ekipa sa dosta NBA igrača koji su do sada igrali sjajno".

Iako su obezbedili izuzetno visok plasman, naši momci bili su potpuno smireni u miks zoni.

"Emociju smo ostavili na terenu. Teško je radovati se kao kada postignemo koš u poslednjoj sekundi", zaključio je Teodosić.

(FOTO: Fiba.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bjelica: Nadamo se da će se ovo prvenstvo završiti lepše nego u Turskoj!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ MADRIDA)..Sedma utakmica na najvećem turniru i sedma sjajna partija Nemanje Bjelice! Uvek tih, miran i povučen, ali uvek među najboljima! Njegovih osam poena, isto toliko skokova i pet asistencija dali su povoljan vetar u leđa Orlovima, koji su iznenadili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.