Bivši reprezentativac Srbije ne odustaje, predvodi Kragujevčane u KLS!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 12:14

Bivši reprezentativac Srbije ne odustaje, predvodi Kragujevčane u KLS!

Saradnja produžena na još godinu dana.

Košarkaš Raško Katić nosiće dres Radničkog iz Kragujevca i u narednoj takmičarskoj sezoni, saopštio je danas taj klub.

Iako u poznim igračkim godinama, 39-godišnji Katić je u minuloj sezoni predvodio Kragujevčane do prvog mesta u Drugoj ligi Srbije i plasmana u Košarkašku ligu Srbije.

Katić je, kako podseća Radnički, prošlog leta najavio završetak igračke karijere, ali je na nagovor svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekadašnjih saigrača Darka Veljovića, Ivana Miloševića i Ivice Vukotića, koji su u međuvremenu preuzeli rukovodjenje kragujevačkim klubom, odlučio da odloži odluku o penzionisanju.

Tokom karijere, Katić je nastupao za veliki broj domaćih i inostranih klubova sa kojima je osvajao brojne trofeje, dok je sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine osvojio srebrnu medalju.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raško Katić predvodi Kragujevčane u KLS-u

Izvor: B92, 01.Jun.2020

Košarkaš Raško Katić nosiće dres Radničkog iz Kragujevca i u narednoj takmičarskoj sezoni, saopštio je klub...Iako u poznim igračkim godinama, 39-godišnji Katić je u minuloj sezoni predvodio Kragujevčane do prvog mesta u Drugoj ligi Srbije i plasmana u Košarkašku ligu Srbije...Radnički...

Nastavak na B92...

Raško Katić nastavlja da oduševljava, još ćemo ga gledati!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020

Informacija zvanično potvrđena...Iako već u poznim igračkim godinama, nekadašnji reprezentativac Srbije Raško Katić ipak još neće u košarkašku penziju...Iako je to najavio za kraj ove sezone, njega ćemo na košarkaškim terenima gledati i u narednoj, i to u Košarkaškoj ligi Srbije, ponovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.