Raško Katić nastavlja da oduševljava, još ćemo ga gledati!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 16:04

Raško Katić nastavlja da oduševljava, još ćemo ga gledati!

Informacija zvanično potvrđena.

Iako već u poznim igračkim godinama, nekadašnji reprezentativac Srbije Raško Katić ipak još neće u košarkašku penziju.

Iako je to najavio za kraj ove sezone, njega ćemo na košarkaškim terenima gledati i u narednoj, i to u Košarkaškoj ligi Srbije, ponovo u dresu kragujevačkog Radničkog.

Kragujevčani su to danas i zvanično potvrdili u saopštenju dostavljenom medijima, koje u nastavku prenosimo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />




''Iskusni Raško Katić (39) nosiće dres Radničkog i u narednoj takmičarskoj sezoni. Nekadašnji reprezentativac Srbije biće od velike pomoći kragujevačkom klubu, koga od oktobra očekuju veliki izazovi u Košarkaškoj ligi Srbije.







Iako u poznim igračkim godinama, Katić je u minuloj sezoni pokazao da je poput dobrog vina, predvodivši Kragujevčane do prvog mesta u Drugoj ligi Srbije i plasmana u Košarkašku ligu Srbije.







Sjajni centar je, podsetimo, prošlog leta najavio završetak igračke karijere, ali je na nagovor svojih nekadašnjih saigrača Darka Veljovića, Ivana Miloševića i Ivice Vukotića, koji su u međuvremenu preuzeli rukovođenje kragujevačkim klubom, odlučio da odloži odluku o penzionisanju i zaduži dres Radničkog sa brojem 14.

-









Tokom svoje bogate i plodonosne karijere, Katić je nastupao za veliki broj domaćih i inostranih klubova sa kojima je osvajao brojne trofeje. Ipak, najdraže priznanje mu je svakako planetarno srebro, osvojeno sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine'', navodi se u saopštenju Radničkog.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Penzija,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.