Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Nedovića i Kalinića na EP

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je da Nikola Kalinić i Nemanja Nedović neće putovati na Evropsko prvenstvo.

Zbog problema sa povredama ranije su otpali Marko Simonović, Miroslav Raduljica i Miloš Teodosić, a nacija sa nestrpljenjem očekuje odluku Đorđevića da li će na Evrobasket povesti Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića.

Tandem "orlova" već neko vrijeme je van takmičarskog pogona, a poslijepodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Đorđević bi trebalo da saopšti konačnu odluku.

Srbija je na EP u grupi D u Istanbulu sa Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

Evrobasket će biti održan od 31. avgusta do 17. septembra.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević saopštio: Bez Nedovića i Kalinića na EP!

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2017

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je da Nikola Kalinić i Nemanja Nedović neće putovati na Evropsko prvenstvo..."Kalinić je danas imao poslednji magnet, ne može da nam pomogne ove godine. Nedović je već neko vreme van treninga. Na Evropsko prvenstvo će...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.