Barselona povlači dres Navara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona povlači dres Navara

Košarkaški klub Barselona odlučio je da povuče dres sa brojem 11 u čast legendarnog reprezentativca Španije Huana Karlosa Navara.

Navaro je ovog leta završio karijeru kao natrofejniji košarkaš Barselone u istoriji sa čak 35 trofeja, za dve decenije u katalonskom klubu, i u istom započeo novo poglavlje kao funkcioner.

Njegov dres pod svodove Palau Blaugrane zvanično će otići pred prvi Klasiko u sezoni protiv Real Madrida.

Popularni "La Bomba" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, osim jedne sezone u NBA ligašu Memfisu, celu karijeru proveo u Barseloni i, između ostalog, osvojio dve titule u Evroligi, osam puta šampiona Španije i sedam puta Kupa kralja.

Sa selekcijom Španije ima tri olimpijske medalje (dva srebra i bronzu), svetsku titulu iz Japana 2006, kao i šest medalja sa šampionata Evrope (po dve zlatne, srebrne i bronzane).

Barselona je zbog njega danas priredila specijalnu ceremoniju na kojoj je dobio ovacije mnogobrojnih asova, uključujući i bivše saigrače braću Gasol.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA,   Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dres "La Bombe" pod svodovima Blaugrane

Izvor: Mondo, 07.Sep.2018

Košarkaški klub Barselona odlučio je da povuče dres sa brojem 11 u čast legendarnog Huana Karlosa Navara...Foto: MN Press..Huan Karlos Navaro je ovog leta završio karijeru kao natrofejniji košarkaš Barselone u istoriji sa čak 35 trofeja, osvojenih tokom dve decenije u katalonskom klubu, i u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.