Barsa u minut do 12 registrovala Rubia za Evroligu

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 20:35

Barsa u "minut do 12" registrovala Rubia za Evroligu

Španski košarkaš Riki Rubio zvanično se vratio u Barselonu, za koju je potpisao ugovor do kraja sezone.

Rubio se tako vratio u Barselonu i evropsku košarku, posle 12 godina koliko je proveo u NBA ligi.

Plejmejker je u Americi imao respektabilnu karijeru, gde je igrao za Minesotu, Klivlend, dok je pre toga igrao za Jutu i Finiks.

Rubio je imao dosta problema poslednjih godina, zbog čega nije dugo bio na terenu, ali sada je odlučio da se vrati košarci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to na evropskom kontinentu.

Barselona je uspela da pred kraj roka registruje Rubia i tako će iskusni košarkaš moći da nastupi i u Evroligi, gde katalonski klub trenutno zauzima drugo mesto.

Riki je pre odlaska u NBA sa Barselonom osvojio Evroligu na fajnal-foru 2010. godine u Parizu, dok je pre toga Rubio igrao za ekipu Huventuda, gde je i ponikao.

Rubio je zbog psihičkih problema u njegovoj poslednjoj sezoni u dogovoru sa Rođerom Grimauom, će se kroz treninge vraćati polako u košarku, da bi kada za to dođe vreme pomogao ekipi u borbi na tri fronta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.