Barsa nije sposobna za NBA

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa nije sposobna za NBA

Košarkaški spektakl, meč Barselone i Los Anđeles Lejkersa imao i svoj nastavak van terena. Veoma je zanimljivo bilo slušati izjave aktera.
Trener Lejkersa, Fil Džekson, dao je odgovor na pitanje, da li bi Barsa mogla da se pokaže u NBA ligi kao i protiv njegovih igrača?
- Ne! - jasan je bio Džekson.
On smatra da španski tim niju sposoban da u NBA-u pobeđuje u kontinuitetu.
-Igrali su jako dobro, ali nisu dorasli ostalima s kojima igramo u NBA ligi. Ne želim da umanjujem njihov uspeh, ali fizički aspekt igre, fizička spremnost NBA igrača, to su stvari s kojima je zaista teško suočiti se - dodao je trofejni trener.
Ćavi Paskval nije ostao ravnodušan na izjavu svog kolege:
-Da igramo u NBA ligi, promenili bi  način rada i na drugi način bi znali kako sa protivicima -...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Džekson: Barsa daleko od NBA nivoa

Izvor: B92, 08.Okt.2010

Iako su Los Anđeles Lejkersi u četvrtak izgubili od Barselone u prijateljskom meču, trener jezeraša' Fil Džekson nije se previše uzbudio. ..Legendarni trener rekao je nakon meča da je Barselona ipak daleko od nivoa poredbnog za igranje NBA lige..."Barselona ne bi mogla ravnopravno da igra u NBA...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.