Banjac dobio državljanstvo, predvodi košarkaše Srbije u kolicima na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjac dobio državljanstvo, predvodi košarkaše Srbije u kolicima na EP

Selektor reprezentacije Srbije u košarci u kolicima Slobodan Banjac od danas je državljanin Srbije i moći će i da kao iskusan igrač, koji je prethodno igrao za reprezentaciju Slovenije, pomogne ekipi da na predstojećem Evropskom prvenstvu C divizije u Sofiji ostvari veliki uspeh plasmanom u viši rang.

Kako je saopšteno iz Saveza, reprezentativci se trenutno nalaze na pripremama u Knjaževcu i srećni su zbog pojačanja.

"Sada smo uz Banjca, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažu reprezentativci, jači 50 odsto i verujem da je tako", rekao je predsednik Saveza košarkaša u kolicima Srbije Vladimir Kuzmanović koji je zahvalio na podršci Ministarstvu sporta, Paraolimpijskom komitetu i Košarkaškom savezu Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor Banjac dobio državljanstvo, predvodi Srbiju na EP

Izvor: B92, 18.Jul.2019

Selektor reprezentacije Srbije u košarci u kolicima Slobodan Banjac od danas je državljanin Srbije, saopšteno je iz Saveza...Banjac je do sada nastupao za selekciju Slovenije, a prvo veliko takmičenje koje ga očekuje u dresu reprezentacije Srbije biće Evropsko prvenstvo C divizije u Sofiji...Za...

Nastavak na B92...

SELEKTOR DOBIO DRŽAVLJANSTVO: Srbija jača reprezentaciju košarkaša u kolicima (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jul.2019, 12:28

Selektor reprezentacije Srbije u košarci u kolicima Slobodan Banjac od danas je državljanin Srbije, saopšteno je iz Saveza.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.