BUGARIN GA SAVETOVAO: Petrušev otkrio ko ga je nagovorio da potpiše za Olimpijakos

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 14:08

BUGARIN GA SAVETOVAO: Petrušev otkrio ko ga je nagovorio da potpiše za Olimpijakos

Nekadašnji prvotimac Efesa se vratio u evroligašku košarku.

Srpski košarkaš Filip Petrušev ove sezone nosiće dres Olimpijakosa, a krilni centar je otkrio na čiji nagovor se odlučio na ovaj potez.

Doskorašnji igrač Crvene zvezde je pokušao karijeru da nastavi u NBA ligi, ali se nije snašao i posle niza klubova vratio se u Evropu.

Jedan od njih su bili i Sakramento Kingsi gde se Petrušev susreo sa bugarskim košarkašom Sašom Vezenkovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji mu je i predložio da dođe u Pirej.

- Rekao mi je sve najbolje u klubu. Od kad sam došao u Sakramento proveli smo dosta vremena zajedno. Rekao mi je da treba da odem u Olimpijakos, pošto sam imao i drugih ponuda - otkrio je Petrušev.

Before completing his transfer to Olympiacos, Filip Petrusev talked with Sasha Vezenkov 🗣️ pic.twitter.com/4INIh85BQ5

— BasketNews (@BasketNews_com) November 28, 2023

Da podsetimo, Vezenkov je proveo pet godina u Olimpijakosu, a prošle sezone je bio MVP regularnog dela Evrolige.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.