Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAT FILIPA ŽIVOJINOVIĆA JE ZVEZDA REAL MADRIDA! Mnogi ni ne znaju da su u srodstvu, ali njih dvojica su BRAĆA po majci, a on je najuspešniji od SVIH!

Braću po ocu Filipa Živojinovića, Stefana i Viktora, javnost vrlo dobro zna, međutim malo je poznato da najstariji naslednik Bobe Živojinovića ima i brata po majci, koji se uspešno bavi košarkom u inostranstvu. Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, nakon rastanka od Bobe udala se za nekadašnjeg košarkaša Ivu Nakića i sa njim dobila ćerku Ivu The post BRAT FILIPA ŽIVOJINOVIĆA JE ZVEZDA REAL MADRIDA! Mnogi ni ne znaju da su u srodstvu, ali njih dvojica su BRAĆA po majci, a on je najuspešniji od SVIH! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Brat Filipa Živojinovića je zvezda Real Madrida! Malo ko zna da su oni braća po majci, a pogledajte o kome je reč (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 17.Avg.2018, 13:18

U poslednje vreme se o Filipu Živojinoviću piše zbog venčanja sa pevačicom Aleksandrom Prijović, a tokom pripremanja svatova, mladoj je, pored Živojinovića i njene porodice, podršku pružala i Filipova majka Zorica. . Međutim, malo je poznato da Filip sa majčine strane ima brata Marija...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.