BIO JE IZRAZITA ŽELJA TRENERA, A SADA GA OTPUŠTAJU: Cedevita RASKIDA ugovor sa strancem

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE IZRAZITA ŽELJA TRENERA, A SADA GA OTPUŠTAJU: Cedevita RASKIDA ugovor sa strancem

Košarkaški klub Cedevita otpustiće košarkaša koji je bio izrazita želja bivšeg trenera Sita Alonsa.

Brazilski košarkaš Vitor Benite letos je pojačao Cedevitu, a izgleda da je već došao kraj toj saradnji. Brazilac je bio velika želja bivšeg stratega hravtskog kluba Sita Alonsa i na njegovu preporuku je potpisao ugovor sa Zagrepčanima.

ORLOVI SILNO POJAČANI: Pred mečeve odluke Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio sjajne vesti (FOTO)

TRINKIJERI DOVODI PRVO POJAČANJE: U Humsku stiže OSVAJAČ EVROLIGE (FOTO)

Međutim, pošto je Sito Alonso ostao bez angažmana, tako se smanjila i minutaža Beniteu, koji će morati da nađe nove poslodavce.

Brazilac je u tekućoj sezoni odigrao 16 utakmica za Cedevitu i postizao je prosečno 9,5 poena za 20 minuta provedenih na parketu.

Cedevita se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli ABA lige sa pet pobeda i četiri poraza, dok je u Evrokupu ekipa obezbedila prolazak u drugu fazu sa pet pobeda iz osam utakmica.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.