Avramović: Uvek je lepo okupiti se sa starim drugarima VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 20:41

Avramović: Uvek je lepo okupiti se sa starim drugarima VIDEO

Srpski košarkaški reprezentativac Aleksa Avramović jedan je od 15 igrača na koje selektor Svetislav Pešić računa pred mečeve kvalifikacija za EP.

Srbija će u petak, 23. februara od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu dočekati Finsku, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Gruzije u Tbilisiju.

Ovo je prvo okupljanje reprezentacije od Mundobasketa na kom smo zauzeli drugo mesto.

"Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa starim drugarima, nismo se videli 5-6 meseci od Manile. Došli smo sa jasnim ciljem. Imamo mečeve sa Finskom i Gruzijom, znamo koliko će nam, posebno u Grziji biti teško, imaju dobar i iskusan tim koji godinama igra zajedno, predvođeni Šermadinijem i Šengelijom. Finska je isto dobra ekipa i dugo godina je zajedno. Mi smo se okupili, imamo igrače koji igraju u Evroligi, što nije bilo prethodnih godina, povezaniji smo iz prozora u prozor i očekujem da budemo dobri", rekao je Avramović.

Smatra da je pred timom veliki izazov.

"Kratak je vremenski period, mali broj treninga, veliki broj informacija koje treba pokupiti i za naš sistem i za igru protivnika, pogotovo za tu drugu utakmicu, gde imamo jedan trening da se spremimo. U ovom trenutku smo mi u procesu upoznavanja nas i našeg sistema", dodao je Avramović.

Želeo bi da još jednom vidi punu halu "Aleksandar Nikolić" kada igra reprezentacija.

"Prelepo, ovde smo overili protiv Britanije pobedom plasman na Svetsko prvenstvo, uvek je lepo, svi dođu da nas bodre", zaključio je plejmejker Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ristić: Svi žele da budu ovde

Izvor: B92, 19.Feb.2024

Centar reprezentacije Srbije Dušan Ristić izjavio je na okupljanju da je nacionalna selekcija dobar kolektiv u koji svi dolaze sa entuzijazmom...Srbija će u petak, 23. februara od 20 časova u Beogradu dočekati Finsku, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Gruzije u Tbilisiju...Naši košarkaši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.