Ristić: Svi žele da budu ovde

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 21:41

Ristić: Svi žele da budu ovde

Centar reprezentacije Srbije Dušan Ristić izjavio je na okupljanju da je nacionalna selekcija dobar kolektiv u koji svi dolaze sa entuzijazmom.

Srbija će u petak, 23. februara od 20 časova u Beogradu dočekati Finsku, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Gruzije u Tbilisiju.

Naši košarkaši su se okupili u hali "Aleksandar Nikolić", gde je Pešić i razgovarao sa predstavnicima medija.

"Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju, napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo dobar kolektiv u koji svi dolaze sa entuzijazmom i jer žele da budu ovde. Imali smo jutros trening nekompletni, danas su nam došli igrači koji su igrali Kupove. Svi su došli sa velikom željom da predstave svoj tim. Svi smo prošli kroz selektorov sistem, sigurno da će biti bolje nego u kvalifikacijama za SP", istakao je Ristić.

Dodaje da u reprezentaciji vlada porodična atmosfera.

"Iako je prošlo 5 meseci od Manile, nama je kao da je bilo juče. Kada smo se videli u hotelu, bilo je oduševljenje, jer je bila porodična atmosfera, to leto je bilo uspešno, ali to je iza nas, treba da se okrenemo novim izazovima", zaključio je Ristić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.