Avion ER Srbije nosiće ime Vlade Divca

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion ER Srbije nosiće ime Vlade Divca

BEOGRAD - Bivši profesionalni košarkaški as i legenda NBA lige Vlade Divac biće sledeći poznati Srbin čije ime će poneti jedan od aviona iz flote ER Srbije, saopštila je nacionalna aviokompanija. Ova odluka deo je Er Srbijinog programa "Žive legende" kojim se odaje priznanje proslavljenim Srbima čija dostignuća mogu da služe kao inspiracija i da se poistovete sa novim brendom našeg avioprevoznika, navodi se u saopštenju. Podseća se da je Novak Đoković prva poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ličnost kojoj je pripala čast da kao živa legenda da svoje ime avionu iz flote Er Srbije. Vlade Divac, danas predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, je izabran zbog svog svetskog uspeha u sportu i velikog humanitarnog rada. Divac je izjavio da je počastvovan izborom Er Srbije i da se nada da će ovo priznanje privući još veću pažnju javnosti na potrebe dece u Srbiji, navodi se u saopštenju. "Ponosan sam što će moje ime biti povezano sa Er Srbijom koja ostvaruje veliki doprinos našoj zemlji i celom regionu. Ona je posvećena svom cilju bez obzira na izazove na koje nailaze i to je čini savršenim partnerom sa kojim želim da predstavim pravu sliku o Srbiji," rekao je on. Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izjavio je da je Vlade Divac ličnost koja se afirmisala u svetu sporta, ne samo u Srbiji već širom sveta. Njegova izuzetna sportska karijera kao i njegov humanitarni rad savršeno se podudaraju sa sopstvenom vizijom Er Srbije kao budućeg regionalnog lidera u svetu vazduhoplovstva, istakao je on. Vladov život je priča o istrajnosti i uspehu, a to su upravo one vrednosti sa kojima želimo da i nas poistovećuju i koje će Er Srbija nastojati da promoviše, rekao je Kondić.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA,   Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion ER Srbije nosiće ime Vlade Divca

Izvor: Blic, 11.Apr.2014

Bivši profesionalni košarkaški as i legenda NBA lige, Vlade Divac, biće sledeći poznati Srbin čije ime će poneti jedan od aviona iz njene flote - objavila je nacionalna aviokompanija Er Srbija...Ova odluka deo je Er Srbijinog programa „Žive legende“ kojim se odaje priznanje proslavljenim...

Nastavak na Blic...

Vlade Divac - druga "Živa Legenda" Er Srbije

Izvor: Economy.rs, 11.Apr.2014

Er Srbija, nacionalna aviokompanija Srbije, objavila je da će bivši profesionalni košarkaški as i legenda NBA lige, Vlade Divac, biti sledeći poznati Srbin čije ime će poneti jedan od aviona iz njene flote.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.