Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jun.2023, 03:32

Atić napustio Budućnost na poziv bivšeg trenera

Atić (26) je odlučio da se vrati u Igokeu na poziv trenera Vladimira Jovanovića

Foto: MN Press


Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Atić napustio je Budućnost i potpisao ugovor sa čelnicima Igokee, kluba iz kojeg je 2021. godine prešao u redove Podgoričana.
Atić (26) je odlučio da se vrati u Igokeu na poziv trenera Vladimira Jovanovića. Osim za Budućnost i Igokeu, Atić je igrao i za Megu, sarajevski Spars, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kao i grčke AEK i Trikalu.
Atić je drugo pojačanje kluba iz Aleksandrovca za sledeću sezonu, prethodno je iz francuskog Roana stigao Stefan Mudi.
Iskusni 30-godišnji američki plejmejker je u karijeri igrao i za turski Trabzon, grčke Retimno i Larisu, beloruski Tsmoki Minsk, kao i mađarski Debrecin.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Video: Trener Budućnosti na engleskom urlao na igrače: You play like pu..y

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Košarka,   Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

JOVANOVIĆ GA ŽELEO U ZVEZDI, A SADA ĆE SARAĐIVATI ZAJEDNO: Crnogorski košarkaš stiže u Laktaše!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2023

Potpisao je ugovor već u junu. Nakon povratka Edina Atića u redove Igokee, ekipa iz Laktaša dobila je još jedno bitno pojačanje pred narednu sezonu. Ekipu Vladimira Jovanovića pojačaće Zoran Nikolić, koji stiže iz francuskog Le Portela, gde je beležio 6.6 poena i 6 skokova po meču. Protekle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.